2020年公共英語二級閱讀理解專項試題二

2019-11-11 11:19:00   環球網校     [ 字體: ] [ 手機版 ] [ 文檔預覽 ] [ 文檔下載 ]

【導語】我們都是有夢想卻不知道怎么努力付出的糾結體,是一個需要別人幫忙規劃人生的幼稚派。無憂考網為您提供了“2020年公共英語二級閱讀理解專項試題二”,歡迎閱讀參考!更多相關訊息請關注無憂考網!

  What’s On?

  Electric Underground

  7.30pm-1.00am Free at the Cyclops Theatre

  Do you know who’s playing in your area?We’re bringing you an exciting evening of live rock and pop music from the best local bands.Are you interested in becoming a musician and getting a recording contract(合同)?If so,come early to the talk at 7.30pm by Jules Skye,a successful record producer.He’s going to talk about how you can find the right person to produce your music.

  Gee Whizz

  8.30pm-10.30pm Comedy at Kaleidoscope

  Come and see Gee Whizz perform.He’s the funniest stand-up comedian on the comedy scene.This joyful show will please everyone,from the youngest to the oldest.Gee Whizz really knows how to make you laugh!Our bar is open from 7.00pm for drinks and snacks(快餐).

  Simon’s Workshop

  5.00pm-7.30pm Wednesdays at Victoria Stage

  This is a good chance for anyone who wants to learn how to do comedy.The workshop looks at every kind of comedy,and practices many different ways of making people laugh.Simon is a comedian and actor who has 10 years’ experience of teaching comedy.His workshops are exciting and fun.An evening with Simon will give you the confidence to be funny.

  Charlotte Stone

  8.00pm-11.00pm Pizza World

  Fine food with beautiful jazz music;this is a great evening out.Charlotte Stone will perform songs from her new best-selling CD,with James Pickering on the piano.The menu is Italian,with excellent meat and fresh fish,pizzas and pasta(面食).Book early to get a table.Our bar is open all day,and serves cocktails,coffee,beer,and white wine.

  【語篇導讀】主要介紹了四處娛樂放松的去處。既有喜劇與笑聲,亦有音樂與美食,選擇一處自己喜歡的去盡情享受吧!

  1.Who can help you if you want to have your music produced?

  A.Jules Skye. B.Gee Whizz.

  C.Charlotte Stone. D.James Pickering.

  答案 A

  解析 細節理解題。根據文章第一則信息倒數第二句“If so,come early to the talk at 7:30pm by Jules Skye,a successful record producer.”可知Jules Skye 是一位成功的音樂制作人;由第一段最后一句“He’s going to talk about how you can find the right person to produce your music.”可知,如果想找合適的人制作自己的音樂,就可以聽他的報告。故選A項。

  2.At which place can people of different ages enjoy a good laugh?

  A.The Cyclops Theatre.

  B.Kaleidoscope.

  C.Victoria Stage.

  D.Pizza World.

  答案 B

  解析 細節理解題。根據文章第二則信息第三句“This joyful show will please everyone,from the youngest to the oldest.”可知,這次演出將會取悅每個人,老幼皆宜。根據第二則信息提供的演出地點可知B項正確。

  3.What do we know about Simon’s Workshop?

  A.It requires membership status.

  B.It lasts three hours each time.

  C.It is run by a comedy club.

  D.It is held every Wednesday.

  答案 D

  解析 細節理解題。根據文章第三則信息可知其演出時間為5.00pm-7.30pm Wednesdays,故排除B項,而A項和C項文中均未提及,因此只有D項正確。

  4.When will Charlotte Stone perform her songs?

  A.5.00pm-7.30pm. B.7.30pm-1.00am.

  C.8.00pm-11.00pm. D.8.30pm-10.30pm.

  答案 C

  解析 細節理解題。根據最后一則信息可知Charlotte Stone 要登臺獻唱,地點在Pizza World,時間為8.00pm-11.00pm,故C項正確。

2020年公共英語二級閱讀理解專項試題二.doc
下載Word文檔到電腦,方便收藏和打印[全文共1869字]
編輯推薦:
下載Word文檔
相關推薦
北京快乐8是不是真的